Liity kuoroon

Porin Mies-Laulu hakee jatkuvasti uusia, hyvän äänen omaavia laulajia joukkoonsa.  Nuottien lukutaito edesauttaa oppimista, joskaan suoroaan nuotista laulamista ei edellytetä. Kokoonpanoja on kolme. Näistä  kantakuoro ja nuorempien miesten Välimiehet toimivat Otsolan kansalaisopiston opintopiireinä. Vuonna 2022 50 vuotta täyttävä seniori-ikäisten Vaarinlaulu toimiii itsenäisesti. Lisäksi esiinnymme tarvittaessa pienryhminä.

Kuoroon voi liittyä periaatteessa milloin vain, mutta pääsääntöisesti uusien lauluveljien koelaulut ovat syys- ja kevätkauden alussa. Ensimmäinen puoli vuotta on laulajan koeaika, jolloin jäsenmaksua ei tarvitse maksaa. Tiedustelut ja uusien laulajien ilmoittautumiset koelauluun puh. 050-301 5694 / kuoron taiteellinen johtaja Guido Ausmaa.

Kuorolaulun lisäksi harrastus tarjoaa aimo annoksen sosiaalista ulottuvuutta, joka näkyy ja kuuluu harjoitusten ja konserttien lisäksi erilaisina muina tapahtumina. Kuoro järjestää mm. erilaisia juhlia, tekee matkoja koti- ja ulkomaille sekä osallistuu erilaisiin kilpailuihin. Kaikki nämä  tarjoavat kuorolaiselle antoisia sosiaalisia virikkeitä. Lue YLE:n sivuilta lisää mieskuorolaulusta.

Katso tapahtumasivulta, mitä toimintaa Porin Mies-Laululla on laulukauden aikana.

Porin Mies-Laulun ja Välimiesten harjoitusaikataulu on seurava:

  • 17:00 – 18:20 Kantakuoro
  • 18:20 – 18:30 Tauko (pullakahvit / teetä tarjolla 3 e hintaan)
  • 18:30 – 19:30 Kantakuoro
  • 19:30 – 21:00 Välimiehet (tarvittaessa esiintyvät / kilpailevat pienryhmät)

Seniorikuoro Vaarinlaulu harjoittelee maanantaisin klo 11:30 – 13:30 johtajanaan Harri Keto.

Porin Mies-Laulun kuorotalon osoite on:
Vapaudenkatu 10
28100 Pori
Google Maps -linkki